Standard Blend műgyanta

FTD Standard Blend műgyanta

A FunToDo Standard Blend egy többfelhasználású gyanta, amely a legköltséghatékonyabb megoldás, az átlagos felhasználásra szánt tárgyakhoz. A nyomtatás utáni keménysége körülbelül 35 shore D értékű.

Industrial Blend műgyanta

FTD Industrial Blend műgyanta

A FunToDo Industrial Blend gyanta azoknak az ipari ügyfeleknek lett kifejlesztve, akiknek egy olyan extra erős gyantára van szükségük, ami nagyon alacsony és nagyon magas hőmérsékleten is megtartja strukturális integritását. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az Industrial Blend egyike annak a néhány műgyantának, amely tökéletesen alkalmas vulkanizálásra. A relatív alacsony olvadási hőmérsékletű fémek, mint az ón és azok ötvözetei esetében használhatja a nyomtatott tárgyat öntőformaként. A kinyomatott tárgy a keménységét tekintve körülbelül 75 shore D értékű. A gyártó tesztjei -45°C és +225°C között zajlottak.

Castable Blend műgyanta

FTD Castable Blend műgyanta

A Castable Blend a szabványos vákuumos öntési módszerekhez lett tervezve, mely tulajdonságoknak köszönhetően az öntetek készülhetnek bronzból, rézből, ónból vagy vasból is. Ez az ideális műgyanta műalkotások öntéséhez, játék modellekhez vagy gépalkatrészekhez. Keménysége körülbelül 73 shore D értékű.

Snow White műgyanta

FTD Snow White műgyanta

A Snow White műgyanta az első a piacon, amely fehér, és fehér is marad! Tejes fehér színe ideálissá teszi építészeti minták, vagy olyan tárgyak készítéséhez, amelyeknél a fehér a domináns szín. A Snow White gyanta körülbelül 83 shore D keménységű. A nyomtatott darab látványra és érzetre is vetekszik a fröccsöntött tárgyakkal.

Deep Black műgyanta

FTD Deep Black műgyanta

A Deep Black műgyanta speciálisan a DLP technológiájú gépekhez lett fejlesztve, hogy azokkal a lehető legjobb minőség elérhető legyen. Ezt a különleges keveréket szén részecskékkel keverték, hogy a lehető legnagyobb felbontásban is tökéletes legyen a nyomtatott darab. A Beep Blackn-ek körülbelül 81 Shore D értékű keménysége van, - és akárcsak a Snow White-nak - a látványa és érzete is megközelíti a fröccsöntött tárgyakét.