Westworld-ben jártunk

Na jó, a cím kicsit megtévesztő lehet… Igazából nem Westworld-ben, hanem egy a Westworld-ről szóló sajtóeseményen. Joggal merül fel a kérdés, mit csináltunk mi ott, és miért is mentünk oda? A válasz egyszerű, nyomtatni. Az történt ugyanis, hogy megkeresett minket a JB Event rendezvényszervező cég egyik munkatársa, hogy el tudnánk-e készíteni pár darab ajándéktárgyat, amit Ők átadhatnak a résztvevőknek, illetve ezen felül vállalnánk-e, hogy a helyszínre települve nyomtatunk még egy párat, ezzel prezentálva a készítési folyamatot. Természetesen igent mondtunk.

Bepillantás egy nyomtatott jövőbe

Az élet velejárója a folyamatos fejlődés és ennek a fejlődésnek köszönhetjük a mai kényelmesnek mondható világunkat. Néhány évvel ezelőtt el sem tudtuk képzelni, hogy pár év elteltével ekkora fejlődés következik be a technológiában és a világ egy apró kis eszközön a kezünkben lesz.  Érdekes, hogy 10 évvel ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy egyszer a technológia lehetővé teszi akárminek a kinyomtatását 3 Dimenziós formában.

e-Nable - a segítő kéz

Mai rohanó világunkban sajnos nincs arra időnk, hogy észrevegyük mennyire természetes számunkra, hogy egészségesek vagyunk. Úgy gondoljuk teljesen egyértelmű, hogy két lábbal állunk a földön, két kézzel végezzük hétköznapi tennivalóinkat. Ha megállunk egy percre és körbenézünk, láthatjuk, mennyi olyan ember van, akinek az egészség, és hogy segítség nélkül boldogulhasson csak egy álom.